Book nu

Sæsonplads information

Sæsonpladser eller fastligger pladser nær Haderslev/Vojens og kort afstand til Åbenrå og Kolding. Der er cirka 1 times kørsel til grænsen.

På Halk Strand Camping har vi flere typer af sæsonpladser at vælge imellem. Vi tilbyder forårspladser fra april til slut juni, sæsonpladser fra april til september og helårs sæsonpladser og selvfølgelig også fastligger pladser om vinteren.

Vi har stor efterspørgsel på helårspladser, men vi har altid et par stykker ledige. Vores pladser er mellem 100 og 130 m2. Helårspladser har, bortset fra nogle få, ikke havudsigt. Der er mellem 20 og 150m til facilitetsbygningerne.

Fastligger pladser fra april til september er mellem 100 og 120m2. Vi har ledige pladser med havudsigt. Der er mellem 10 og 120m til facilitetsbygningerne.

Forårspladser er der altid plads til. Det fleste er 100m2, men enkelte er lidt større og der er også mulighed for havudsigt. Der er mellem 10 og 100m til bad/toilet/køkken.

Har du en sæsonplads hos os er hjemmeboende børn og hunde inkluderet i prisen, mens strømmen er afregnet efter det faktiske forbrug. 

Sæsonpladser kan kun bookes ved personligt fremmøde.

Hvis du har spørgsmål om pladsen, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 7457 1187

Se priser her 

Med venlig hilsen

Randi og Jan

halk camping